Om oss

Vi på JOTIB är ett positivt gäng där vi har högt till tak och väldigt roligt tillsammans. Vi är också professionella, opretentiösa och snälla. Vi har ett stort samhällsengagemang och vi ser att Jotibmodellen gör nytta både i det lilla företaget och för den stora kommunen.

Vår historia

JOTIB AB grundades 2016 med affärsiden att skapa ett nytt och modernt webbverktyg för Sveriges kommuner. Detta verktyg skulle bidra till en balanserad ekonomi och en bättre personaloptimering, anpassad för verksamheten och dess behov.

Vi hade också en idé om att skapa ett företag som skulle växa och bli etablerat inom IT och ekonomi, vilket var områden där stor expertis och erfarenhet redan fanns, och vi ville särskilja oss genom att leverera nytänkande produkter och tjänster som gjorde stor skillnad för kunden.

Mycket snart kändes detta helt rätt i tiden och JOTIB tog hjälp av Jönköpings kommun och sju kranskommuner för att utveckla och anpassa verktyget.

Succén var omedelbar och snart var verktyget som vi benämner Jotibmodellen klart att levereras. Idag har vi kunder från Kiruna i norr till Burlöv i söder. Vi växer fort och är idag etablerade över hela Sverige.

Vår anda

Vi på JOTIB är ett positivt gäng där vi har högt till tak och väldigt roligt tillsammans. Vi är också professionella, opretentiösa och snälla.

Vi har ett stort samhällsengagemang och vi ser att Jotibmodellen gör nytta både i det lilla företaget och för den stora kommunen – detta skapar en ännu större drivkraft hos oss.Vi brinner för att hjälpa våra kunder att ta sig till nästa nivå och vi tänker gärna utanför givna ramar för att hitta ett arbetssätt som passar den enskilde kunden och som samtidigt skapar resultat på både kort och lång sikt.

Vi är ett gäng duktiga säljare, utvecklare och konsulter som driver Jotib som brinner för det vi gör.Vi vet att med våra erfarenheter, vårat driv och våran passion för det vi håller på med så kan vi ge våra kunder den bästa möjliga service och produkt som finns på marknaden.

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer!