Våra tjänster

Vi på Jotib har mångårig kompetens och erfarenhet inom offentlig sektor, innan har vi även jobbat åt några av dom stora privata bolagen. Vi lägger stor vikt att de tjänster vi utför ska bli så bra som möjligt och anser med stolthet att vi är bäst på det vi gör.

Bemanningsprocessen

Här gör vi en helhetsöversyn och går vi igenom allt som påverkar resurser och ekonomin - organisation, behovsplanering, resursplanering, schema, operativ drift samt uppföljning och analys. Förändringsresan är många gånger tidskrävande och svår och ni kan då lita på att våra konsulter hjälper er att säkerställa förändring och förbättring. 

Schemaläggning

Scheman kan vara en felkälla som får stora konsekvenser för verksamhetens ekonomi men även för personalens välmående. Våra duktiga konsulter hjälper er att få ett hållbart och ett så resurseffektivt schema som möjligt.

Medarbetarfilmer

Baspersonalen är organisationens viktigaste tillgång. Medarbetarfilmerna är uppbyggda i 15 st. korta filmsekvenser som tar upp en rad olika ämnen där det övergripande syftet är att skapa en ökad förståelse för medarbetarens egen roll och ansvar i bemanningsprocessen. All utbildning och distribution sker i vår enkla app. 

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer!